Messilän Lumikeskuksessa järjestetään 13.-14.1. ensisijaisesti alakuoluikäisille suunnattu Parkkikoulu.

Lumilautaiitto haluaa tuoda parkkilaskemiseen tutustumisen helpoksi ja hauskaksi. Tämän johdosta Lumilautaliitto järjestää ensisijaisesti alakouluikäisille suunnatun Parkkikoulu-kiertueen yhteistyössä paikallisten seurojen ja tunnettujen laskijoiden kanssa.

Parkkikouluissa on tarkoitus päästä alkuun freestyle-taitojen alkeissa mukavassa seurassa ja tarkoitukseen suunnitellussa oppimisympäristössä. Parkkikoulujen ajaksi keskuksiin rakennetaan helpotettuja laitteita, joissa parkkikoululaiset pääsevät tutustumaan hyppyihin ja reileihin osaavien valmentajien sekä Suomen parhaiden laskijoiden kanssa.

– Parkkikoulu on suunnattu kaikille, jotka ovat päässeet laskemisessa alkuun. Vielä ei temppuja tarvitse osata, niitä opetellaan Parkkikoulussa. Oppimisympäristö on tehty todella helpoksi, joten kenenkään ei tarvitse siellä temppujen tekemistä jännittää. Etenemme kunkin oman tason mukaan, joten jokainen oppii varmasti uusia juttuja, Lumilautaliiton lasten ja nuorten vastuuvalmentaja Jussi Räsänen kertoo.

Parkkikouluissa opetus on osallistujille ilmaista, hankittavaksi jää vain hissilippu. Vaikka Parkkikoulut on ensisijaisesti suunnattu alakouluikäisille, ovat muutkin tervetulleita.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/parkkikoulu/

Vastaa