Photo credit: simon plestenjak / Foter / CC BY-NC-ND

Lahden kansainvälinen mäkikausi 2014-2015 käynnistyy perjantaina 13.2. Continental Cupin kisoissa on mahdollista nähdä tulevaisuuden tähtiä monesta eri maasta.

– Tärkeintä COC:ssa on tarjota tietysti tuleville tähdille kovia kansainvälisiä kisoja, tapahtumapäällikkö Jesse Kiuru valottaa.

Edellisen kerran Continental Cupia hypättiin Lahdessa viime kaudella joulukuussa 2013. Maailmancupissa tällä hetkellä viidentenä oleva Itävallan Michael Hayböck voitti tuolloin molemmat kilpailut. Slovenian Jernej Damjan ponnisti niin ikään kaksi kertaa palkintokorokkeelle oltuaan toinen ja kolmas.

Suomen joukkueessa hyppää tällä kertaa 12 kilpailijaa ja mukana nähdään myös Lahden oma kasvatti Janne Ahonen.

Ilmaista ohjelmaa kolmena päivänä

Kolmipäiväiset kilpailut tarjoavat mäkiviihdettä yleisölle läpi viikonvaihteen. Perjantaina hypätään iltavalaistuksessa kaksi koekierrosta. Lauantain koekierros pääsee vauhtiin kello 10 ja viikonlopun ensimmäinen kilpailu tuntia myöhemmin.

HUOM! Lauantain kilpailua on aikaistettu kovan tuulen vuoksi.

Sunnuntai huipentaa viikonlopun, kun HS130-mäestä hypätään toinen kilpailu. Koekierros käynnistyy jo kello 10 ja itse kilpailu lauantain tapaan tuntia myöhemmin. Jokaiseen tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.

Continental Cupin aikana päästään testaamaan myös Lahden stadionin uutta tulostaulua, jota käytetään myös maaliskuussa Salpausselän kisoissa.

– Järjestelyihin on antanut uutta potkua MM-kisojen lähestyminen ja ne ovat sujuneet meidän erittäin kokeneen ja motivoituneen organisaation toimesta erinomaisesti, kilpailunjohtaja Mika Jukkara kertoo.

 

Katso kisojen aikataulu: http://www.lahtiskigames.com/fin/ohjelma/coc2015/

Photo credit: simon plestenjak / Foter / CC BY-NC-ND

Vastaa