Lahden Frisbee Club ry järjestää Mukkula Open –frisbeegolfkilpailun Lahdessa elokuun loppupuolella (23.-24.8.2014). Mukkula Openissa on mukana maksimimäärä eli 144 kilpailijaa ja kentällä nähdään Suomen parhaimmat frisbeegolfpelaajat. Kilpailu on frisbeegolfliiton alainen virallinen erilliskisa ja se toimii esimakuna vuonna 2015 Lahdessa järjestettäville frisbeegolfin SM-kisoille.

Nyt pelattava Mukkula Open -frisbeegolfkilpailu pelataan kaksipäiväisenä. Kilpailussa on viisi eri sarjaa ja sarjat on jaettu kahteen lohkoon. Jokainen lohko pelaa lauantaina kaksi kierrosta ja sunnuntaina jokainen pelaa yhden kierroksen. Lauantaina pelataan 18 väylää per kierros ja sunnuntaina 22 väylää. Kilpailussa pelattavat sarjat ovat: Avoin (MPO), Naiset pro (FPO), Miehet-40 (MPM), Juniorit -16 (MJ2) ja Intermediate Amateur (MA2).

Mukkula Open –frisbeegolfkilpailu järjestetään Mukkula Disc Golf Parkissa (Tuhtokatu, 15240 Lahti) 23. – 24.8.2014. Molemmat kilpailupäivät ovat kymmentuntisia ja kilpailuja käydään kello 08.00 – 20:00 välisenä aikana. Kilpailun ohessa järjestetään paljon oheisohjelmaa katsojille mm. puttauskilpailuja.

Aiemmin kesällä Eero Leinonen kertoi Esipuheelle Mukkula Openista ja muista Lahden Frisbee Clubin kisasuunnitelmista. Mukkula Open on tämän kauden päätapahtuma ja ensi vuoden SM-kisojen jälkeen tarkoitus on saada Mukkulaan myös kansainvälinen kilpailu.

Vastaa