Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkoi maanantaina 14.3. Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Paikkoja pääsee selailemaan osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/kesatyopaikat

Kesätyön pituus on yksi kuukausi. Palkka kesätyöjaksolta on 800 euroa koululaisille ja 950 euroa opiskelijoille. Hakuaika päättyy torstaina 24.3. klo 15.00. Rekrytoinnin tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään 15.4.

Kesätyöseteli auttaa omatoimista hakijaa löytämään kesätyöpaikan vapailta markkinoilta

Kesätyösetelit tulevat jakoon toukokuun alussa ja ne jaetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen jakotilaisuus pidetään Nuorisopalveluiden 8-salilla. Toinen jako pidetään nuorisotalo Vaijerissa Nastolassa.

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään lahtelaisten vuosina 1999–2001 syntyneiden nuorten kesätyöllistymistä. Setelin tavoitteena on luoda kokonaan uusia kesätyöpaikkoja, eli kannustaa sellaisia yrityksiä työllistämään nuoria, joka eivät muuten pystyisi kesätyöntekijää palkkaamaan. Kesätyösetelin arvo on 250 euroa ja niitä jaetaan 250 kappaletta. Seteleitä saa 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä.

Vastaa