Ruoka ja juoma

Reilun kaupan kahvit kaupunkilaisille

Reilun kaupan viikkoa vietetään 19.10.-25.10.2015. Viikon tarkoituksena on muistuttaa reilun kaupan olemassaolosta ja siitä,...

Uudistunut Ravintola Capo yllättää

Ravintola Capo avasi ovensa Vaparilla jo vuonna 1994, mutta paikka koki hiljattain suuria muutoksia...

Fingerfood-ravintola rantautui Lahteen

Lahden keskusta sai hiljattain uutta väriä ravintolarintamalla, kun Siipiravintola avasi ovensa Sokoksen talossa. Wingsien...

Vuoden 2015 Salpauskokki on Arttu Ahonen

Ensimmäisen vuoden kokkiopiskelija Arttu Ahonen voitti Salpauskokki-kilpailun, joka järjestettiin keskiviikkona 18.2. Salpauksen Kulinaaritalossa. Voittaja-annos...

Opiskelijat huolehtivat urheilijoiden ruokailuista Salpausselän kisoissa

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat valmistavat ja tarjoilevat ruoat urheilijoille ja huoltajille Salpausselän kisoissa 5.–8. maaliskuuta. -...

Hampurilaishaastaja kotiutui Lahteen

Lahden Burger Kingissä näytti torstai-aamuna hiljaiselta. Ravintola kuitenkin piristyy lounasaikaan, iltapäivisin sekä viikonloppuisin, kertoo...

Varhaisperunoita ja paistettua kuhaa

Tämä on kesäruokaa parhaimmillaan! Ohje 4 hengelle 800 g kuhafilettä 800 g varhaisperunoita 250 g smetanaa 2 sitruunaa 2 kevätsipulia varsineen tuoretta tilliä,...

MeaMannasta erityisen hyvää palvelua – luomuna

Asiakaspalvelu ei voisi olla parempaa kuin se MeaMannassa Lahden konserttitaloa vastapäätä Hollolankadulla on. Uusitut...

Helppo raparperipiirakka

Piirakan valmistus ei vaadi vaahdotusta tai vatkaamista. Ohje: 2 munaa 2 dl sokeria 2 dl kermaa 1 tl leivinjauhetta 4 dl...

Värikäs couscoussalaatti

Ohje 4 hengelle 4 dl couscousia 4 paprikaa 2 kevätsipulia varsineen 1–2 valkosipulinkynttä kalamata oliiveja 2 dl turkkilaista jogurttia 100g fetaa tuoretta...