Maanantaina 1.9. käynnistyy järjestyksessään 18. seudullinen Ympäristöviikko, jota vietetään koko viikon ajan Hartolassa, Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä. Tämän vuoden erityisteemana on ekosysteemipalvelut ja viikolla pureudutaan kysymykseen ”Mitä luonto antaa minulle?”

Ajantasainen lista kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien tapahtumista löytyy Ympäristoviikon nettisivuilta. Tapahtumalistan voi hakea myös Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoista sekä INFOsta, Kauppakeskus Triosta. Tapahtumalistaa päivitetään jatkuvasti, joten sivuilla kannattaa vierailla vielä pitkin viikkoa.

Ympäristöviikolla on tarjolla ainakin opastettuja patikka- ja luontoretkiä, näyttelyitä, neuvontatilaisuuksia, asiantuntijaluentoja, kirjojen tuunausta, karttatyöpajaa ja elokuvanäytöksiä.

Myös oman tapahtuman, tempauksen tai ympäristölupauksen voi vielä ilmoittaa mukaan Ympäristöviikolle osoitteessa www.ymparistoviikko.fi. Tempaus voi olla vaikka oman porukan kesken järjestettävä piristysruiske tai kaikille avoin yleisötilaisuus.

Katso Ympäristöviikon ohjelma tästä linkistä.

Facebookin tapahtumasivu

Vastaa