Vesijärvenkadun kevyen liikenteen väylät välillä Mannerheiminkatu–rautatiesilta ovat pois käytöstä keskiviikkona 5.11. ja torstaina 6.11. Etelästä keskustan suuntaan polkupyöräileville suositellaan reittiä Moisionkatu-Vihdinkatu-Vihdinpolun ja Askonraitin alikulut ja tästä puiston poikki kohti Vesijärvenkadun ja Loviisankadun risteystä. Polkupyörien kiertoreitti on merkitty karttaan punaisella.

polkupyorat_kiertoreitti_vko45

Vesijärvenkadun kevyen liikenteen väylät suljetaan työmaan kohdalta keskiviikkona ja torstaina myös jalankulkijoilta. Jalankulkijat pääsevät keskiviikon ja torstain ajan  tavalliseen tapaan rautatieaseman kautta kaupungista laiturialueelle – ja päinvastoin. Sekä porrastorni että sen viereinen hissi ovat käytössä. Pyöräilijöille rautatieaseman pihan poikki kulkeva reitti on hieman haastavampi laiturialueelle vievän tunnelin portaiden vuoksi. Järjestelyt eivät aiheuta muutoksia liikkumisessa laiturialueelta Launeen suuntaan.

Itä-länsisuunnassa pyöräilyyn ja jalankulkuun suositellaan edelleen reittiä Mannerheiminkatu-rautatieaseman piha-alueet-Asemapäällikön talon viereinen kevyen liikenteen väylä tai Vesijärvenkatu-Moisionkatu.

Mannerheiminkadun ja rautatiesillan välinen länsipuolen kevyen liikenteen väylä muuttuu keskiviikosta eteenpäin työmaa-alueeksi. Vesijärvenkadun kevyt liikenne ohjataan perjantaiaamuna 7.11. kadun itäpuolelle, joka on toistaiseksi ollut suljettuna. Järjestely on voimassa kevääseen 2015 asti.

Kiertoreittien opasteet ilmestyvät kaduille aikaisin keskiviikkoaamuna. Työmaan henkilökunta opastaa myös tarvittaessa matkaajia.

Vastaa