Maaliskuu alkaa olla finaalissa ja kevätkin on päässyt mukavasti aluilleen. Uusi viikko aloitetaan jälleen pienellä ennakolla ja tuoreimpien muutosten tarkastelulla.

Tällä viikolla jatketaan vielä stand upin parissa yhden haastattelun verran. Nyt asiaa päästään katsomaan esiintyjän näkökulmasta, kun kyseinen lahtelaiskoomikko kertoo uransa alkuvaiheista ja nykytilanteesta.

Huumorin lisäksi tutustutaan elektronisen urheilun maailmaan ja luvassa on myös aina ajankohtaista asiaa työnhausta. Kaiken kaikkiaan hyvä viikko tulossa.

Parin viime päivän aikana Esipuhe koki myös hillityn kevätsiivouksen.

Sivuston latausajat ovat välillä olleet melko pitkiä, mutta pienen säätämisen jälkeen tilanne näyttää ainakin menneen parempaan suuntaan. Tarkoituksena on jatkaa optimointia pala palalta ja luoda entistä kevyempi ja lukijaystävällisempi verkkolehti.

Ulkoasuunkin on tehty hiuksenhienoja säätöjä muun muassa palstaleveyksien osalta ja kuvagalleria on päivitetty vähän tyylikkäämpään ratkaisuun. Galleriaan kannattaa tutustua vaikkapa katsomalla kuvat Mueve Clubin juhlista.

Testailemme myös toisen sivupalkin poisjättöä ynnä muuta mukavaa. Käytännössä tuota uutta asettelua voi ihmetellä tämän jutun parissa. Ainakin etusivu jää jatkossakin kolmipalstaiseksi, mutta yksittäiset jutut saattavat muuttaa muotoaan ajan myötä.

Kaikki kommentit ja ehdotukset ovat tervetulleita, ideana on kuitenkin tehdä mahdollisimman mukavasti luettava sivu. Twiittaa meille palautteesi tai käytä sivujemme valmista lomaketta.

Hyvää viikonalkua kaikille!


Vastaa