Näin se aika rientää, viikkokatsaus on päässyt jo toiseen osaansa. Edelliskerrallakin esiintyneet kirjat piti sopivan kelin tullen käydä kuvaamassa vielä satamassa asti. Tuloksena saatiin Facebookiin uusi kansikuva, joka pienin muutoksin toimii myös mainosbannerina. Photarin kanssa kului vähän liikaa aikaa lopputulokseen nähden, mutta ainakin pääsin testailemaan vanishing pointin toimivuutta ihan käytännössä.

Viikonloppuna seurattiin parinkin jutun verran MUEVE! Clubin toimintaa, mutta nyt on aika siirtyä tanssista komiikan puolelle. Ensi kuussa Lahdessa järjestetään kaksipäiväiset stand up -festarit, joihin liittyen on luvassa ennakkokatsausta niin järjestäjän kuin esiintyjänkin näkökulmasta.

Ruokaosio saa myös pitkästä aikaa täytettä uuden arvostelun muodossa. Skippasimme hifistelyt ja kävimme tuttuun tapaamme melko kohtuuhintaisessa ravintolassa, jonka löysimme Mukkulasta. Uusia juttujakin lähdetään luonnollisesti tekemään, mutta kaikkea ei voi vielä paljastaa.

Kalenterissa on lisäksi pari tapaamista, joista toivottavasti syntyy hyviä yhteistyökuvioita. Juttuaiheita riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta näin pienellä porukalla niiden toteuttaminen vie valitettavan paljon aikaa. Jos siis haluat itsekin saada äänesi kuuluviin tai tekstisi näkyviin, niin ota toki yhteyttä. Vaivanpalkaksi saat lämpimän kädenpuristuksen, ainakin jos pakkaset eivät yllättäen tee paluuta.

Erinomaista viikkoa kaikille koko Esipuheen porukan puolesta!

Vastaa