Alkuesittelyssä kerroimme jo pääpiirteittäin syntytarinamme, mutta sen jälkeen on onneksi ehtinyt tapahtumaan paljon. Pienistäkin jutuista kannattaa ottaa ilo irti, niin touhu pysyy jatkuvasti mielekkäänä. Niinpä listasin viimeisten parin kuukauden ajalta mielestäni hienoimmat tilanteet.

  1. Sivujen avaaminen oli ehdottomasti tärkein yksittäinen tapahtuma. Se oli selkeä hetki, jolloin Esipuhe siirtyi pelkästä ideasta konkreettiselle tasolle. Epämääräinen haaveilu ja suurpiirteisten suunnitelmien teko on helppoa, mutta ilman toteutusta niistä ei ole hyötyä.
  2. Ensimmäinen täysin ulkopuolelta tullut yhteydenotto nousee listalla tässä vaiheessa kakkoseksi. Oli hienoa huomata, että hei, joku lukee tätä ja näkee tässä jopa mahdollisuuksia. Juttuideat ja yhteistyöehdotukset ovat jatkossakin aivan yhtä tervetulleita, mutta ensimmäinen kerta jää luonnollisesti aina mieleen.
  3. Viimeisenä kärkikolmikkoon pääsee ensimmäinen Esipuheen nimissä soitettu puhelu. Aika mitätön asia, mutta olihan se taas yksi osoitus homman muuttumisesta todellisuudeksi. Ennemminkin pitäisi olla huolestunut, jos tässä vaiheessa ei olisi joutunut soittamaan yhtään puhelua.

Oikeastaan yksikään näistä ei ole mikään mullistava saavutus, joten miksi ne sitten tuntuivat sellaisilta? Yksinkertaisesti siitä syystä, että me teemme jotain sellaista, mistä oikeasti nautin. Eihän tästä voi olla pitämättä, kun on saanut olla alusta asti kaikessa mukana ja päässyt näkemään suunnitelmien siirtymisen käytäntöön.

If there’s no action, you haven’t truly decided. -Tony Robbins

Kaiken lisäksi jokaisen uuden jutun tekeminen on palkitseva kokemus. Omia taitojaan pääsee parantamaan kerta toisensa jälkeen ja haastattelujen kautta saa tilaisuuden tutustua hienoihin ihmisiin. Tähän mennessä kokonaisuus on kaikista haasteista huolimatta ja osittain niistä johtuenkin reippaasti plussan puolella. Voi vain ihmetellä, miksi tätä ei keksinyt aloittaa aikaisemmin.

Vastaa